11. julij 2012

Jedkanje zločinskih nanorobotov, mikronskih ogledalc in alkalizacija barija

Jedkanje zločinskih nanorobotov, mikronskih ogledalc in alkalizacija barija

Tisti, ki ne živite v bloku, stolpnici ipd., lahko za nevtralizacijo reaktivnih barijevih soli v atmosferi uporabljate kis za vlaganje. Načine uporabe že verjetno poznate.

Najučinkoviteje je obešanje in sušenje v kis za vlaganje namočenih cunj.

Na žalost kis ni dovolj učinkovit proti mikronsko majhnim ogledalcem, ki odbijajo-reflektirajo sončno svetlobo, proti nanovlaknom in proti vseprisotnim nanobotom.


SMOTRNA IN UČINKOVITA RABA HCL IN H2O2:

V elektroniki se za jedkanje tiskanih vezij uporablja tehnična HCL, ki jo pomešamo tako, da uporabimo enake dele solne kisline, vode in vodikovega peroksida.

Za efektivno jedkanje nanobotov, mikronskih ogledalc in druge kemične svinjarije, ki jo zločinska letala bruhajo v atmosfero, postopamo TAKO:

Vzamemo veliko, črno, plastično posodo. Najboljši je velik - širok pokrov za pokrivanje soda - kontejnerja za shranjevanje odpadkov.

Na dno posode damo kos - ploščo iz INOXa ali pa debelejši inoxov pladenj, ki ga dobimo v skoraj vsaki trgovini.

Nato natočimo 1 do 5 litrov tehnične solne kisline (32%), ki jo dobimo v trgovini Mavrica. Dodamo vodikov peroksid, ki ga v isti trgovini prodajajo pod trgovskim imenom BELOX. Razmerje kislina - peroksid, naj bo 2:1 ali pa 3:1. Mešanica takoj "zavre" in para se hitro dvigne v zrak.....

Delajmo previdno, da ne pride do opeklin!

V primeru, da ste se poškropili z jedko tekočino, takoj sperite z vodo, v katero ste dali sodo bikarbono. To bo takoj nevtraliziralo delovanje mešanice in preprečilo opekline.

Pazite tudi, da hlapov - pare ne vdihavate!

Nato lahko vizualizirate vsako kemičnokovinsko tvorbo na nebu tako, da jo mentalno "okopate" v mešanici kisline in peroksida. Ne čudite se doseženemu uspehu! :)

Kadar vretja v posodi ni več, dodajte nekaj peroksida in reakcija bo ponovno prisotna.

Vsak dan menjajte tekočino s svežo - novo.

Ostanek mešanice previdno zlijte v plastično pet ali pa desetlitrsko posodo in dobro zaprite. Za ta namen je dobra petlitrska plastična posoda od kisa. Odnesite na za to primerno odlagališče odpadkov, da ne škodujete naravi.

Za morebitna vprašanja glede jedkanja zločinske svinjarije, sem TUKAJ na razpolago.

Veliko uspeha vam želim!

Povzeto po M.V.



Glejte še spodnji dve objavi:

http://mbizilj.blogspot.com/2011/07/akcija-kisanje-atmosfere.html
http://mbizilj.blogspot.com/2011/07/kisanje-kemicnega-tepiha.html

Ni komentarjev: