16. december 2012

Ugrabljeni otroci potrebujejo našo pomoč!

DELIM - DELITE sporočilo, ki ga je oblikoval g. Matjaž Rauter:

Spoštovani!

Ugrabljeni otroci potrebujejo našo pomoč!

Država hiti z izvedbo sodnega naroka nad priprtimi otroci, ki za dokazovanje svoje nedolžnosti, iz pripora ne morejo poiskati ustreznih prič, saj je na tem naroku še mogoče predlagati dokaze obrambe, kasneje pa je to zelo težko. Zaprli so jih v kletke, potem pa bodo v sodbi zapisali, da niso predlagali nobenih dokazov, s katerimi bi dokazali svoje navedbe.

Iz slovenske sodne prakse je razvidna zelo majhna verjetnost, da sodišče ne bi sledilo navedbam policista kot priče v postopku, saj kao on je uradna oseba, ki nima interesa lagati. To, da bi v nasprotnem lahko izgubil službo, jim očitno ne pade na kraj pameti. Iz sodne prakse je razvidno, da bo sodišče sledilo pričanju policista, če ne bo vsaj 10 prič, pričalo nasprotno in s svojimi pričevanji dokazalo neverodostojnost policistove izjave.

Vse, ki ste na preteklih vstajah na lastne oči videli posamezno zajetje mirnega demonstranta, pozivam in rotim, da zberete toliko poguma, da svoje doživetje opišete pod tem sporočilom, s pripisom vašega imena, priimka in naslova ter pripišete, ali ste pripravljena svoje navedbe, potrditi tudi kot priča v postopku. Vaša pričevanja, bodo dostavljena odvetnikom, ki branijo ugrabljene otroke, najkasneje do torka, zato prosim pohitite, saj na tej točki zmaga, ali pade pravna država in celotna ljudska vstaja.

Še enkrat poudarjam, pišite samo tisti, ki ste navedeno videli na lastne oči, opisujte popolnoma po resnici, saj otrokom lahko najbolj naškodijo prav laži.

Matjaž Rauter
https://www.facebook.com/matjaz.rauter


Ni komentarjev: