5. september 2011

Komentarji pod zapiskom Še/spet: o Breiviku

Komentarji pod zapiskom Še/spet: o Breiviku

http://www.rtvslo.si/blog/roman-vodeb/se-spet-o-breiviku/62327

Blog: Komentarji
Prijavi sovražni govor
Padajoče | Rastoče

1.

Solit se pojdi , ti in ta tvoj Brevik,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

cufty21
pred 5 dnevi

2.

Mi je zmanjkalo soli - jo preveč porabim, ko solim pamet drugim.

Roman Vodeb
pred 5 dnevi

3.

Breiviku lahko prilepiš 100 psiholoških oznak in ga označiš kot neuravnovešenega norca,ki mu je mama delala sendviče,če pa preučiš prostozidarske agende,lahko vidiš da so ti ljudje obsedeni z demoni/jinni,ter obenem prepričani da delajo pravilno stvar.Psihologija z oznakami ''neuravnovešen'', ''psihopat'' v njegovem primeru samo pomaga prikriti resnico,ter zaviti njegova prepričanja v obskurnost psihološke znanosti.Najlažje je posplošiti da je nekdo ''nor'' in ga zapreti med 4 stene,ter ga po parih letih terapije docilnega in ''pozdravljenega''/razvrednotenega vklopiti nazaj v družbo.

antimason
pred 4 dnevi

4.

Breivik ni bolan, ne nor, pač pa povsem normalen "psiho/socio/pat" psihopatološkega učinka primarne družine na njegovo duševnost.

Roman Vodeb
pred 4 dnevi

5.

Ravno verski fanatizem je treba razumeti v kontekstu znamenitega psihoanalitičnega transferja – beri: čustvene povezanosti verskega fanatika z (bodisi) verskim vodjo, ali versko idejo (npr. v primeru derivatov džihada in mudžahedinov).

vsekakor ni tvoj tipični primer nacionalističnega sociopata z motnjo v splonosti.Sicer je pa sam izjavil,da če strastno verjameš v svoj prav in če nimaš nobene druge metode za svoje dokaze,je ubijanje edina logična metoda za dosego tvojih ciljev.Če si prebereš njegov manifest ti postane jasno,kakšnim ciljem služi,zato zavračam psihološko hipotezo da je normalen sociopat,ampak si upam trditi da je zelo nevaren človek,ki služi prostozidarskim elitam za dosego njihovih političnih ciljev v globalnem smislu.

http://www.newstatesman.com/blogs/guy-walters/2011/07/breivik-murder-future-commit

antimason
pred 4 dnevi

6.

mamica je kriva!

komsomolec
pred 4 dnevi

7.

#5, antimason, ali ni njegov manifest nekaj 1000 strani? Ali si to bral?

brezposelni
pred 4 dnevi

8.

antimason@ ti ne veš kaj pomeni "normalen sociopat". In potem absurdno nadaljuješ: "... ampak si upam trditi, da je zelo nevaren človek ..." Ejjj, "normalen psiho/socio/pat" pomeni natančno to, torej, da je zelo nevaren človek.
Vidim, da v resnici nič ne štekaš, samo kregal bi se rad - in to z mano.

Roman Vodeb
pred 4 dnevi

9.

antimason, ali ni njegov manifest nekaj 1000 strani? Ali si to bral?

preletel sem,drugače pa sem si ogledal povzetek.

http://www.youtube.com/watch?v=vLk1zv6u7_Q&skipcontrinter=1

@Roman

Mogoče res ne štekam najbolj psihologije in njenih izrazov najbolj,vem pa da temelji na razčlenjevanju človeške osebnosti na ego,super ego in ID(nezavedno),ter da zanika obstoj Boga,oziroma ga poskuša razložiti s holističnega/scientološkega vidika.

"Religions are systems of healing for psychic illness. ... That is why patients force the psychotherapist into the role of a priest, and expect and demand of him that he shall free them from their distress. That is why we psychotherapists must occupy ourselves with problems which, strictly speaking, belong to the theologian."Jung viewed all religions, including Christianity, as collective mythologies. He did not believe they were real in essence, but that they could affect the human personality, and might serve as solutions to human problems.
In contrast to Jung, Sigmund Freud reduced all religious beliefs to the status of illusion and called religion "the obsessional neurosis of humanity." He viewed religion as delusionary and, therefore, evil and the source of mental problems.Both Jung's and Freud's positions are true in respect to the world's religions, but they are also anti-Christian. One denies Christianity and the other mythologizes it.
Repudiating the God of the Bible, both Freud and Jung led their followers in the quest for alternative understandings of mankind and alternative solutions to problems of living. They turned inward to their own limited imaginations and viewed their subjects from their own anti-Christian subjectivity.

Nikakor se ne bi rad kregal,le poudaril bi svoje mnenje,da psihološka znanost ki zanika Boga(Sveto pismo,Koran) težko označuje sociopata kot je Breivik,ker v svoji osnovi zanika tisto v kar on verjame(Lucifer je Bog)

lp

antimason
pred 4 dnevi

10.

Moje mnenje o teh teorijah vam je znano, Vodeb.
Ocena, ki sem vam jo ravnokar dal, pa tudi.

Na blog sem kliknil, preden sem pogledal, kdo je avtor.
Je pa žal res, da vam ne morem dati zaslužene ocene, če ne pogledam bloga.

Spletni_krizar
pred 4 dnevi

11.

uff, svašta.

Roman Vodeb
pred 4 dnevi

12.

maika rođi

qwertzu
pred 4 dnevi

13.

V mojem okolju mrgoli simpatizerjev Brejvika.

HALOŽAN
pred 3 dnevi

14.

Breivik jih je ubil manj kot sto, enkrat, vere jih ubijejo več kot sto. Vsak dan.

polinomi
pred 3 dnevi

15.

Breivikovih simpatizerjev je veliko tam, kjer je veliko ločitev, kjer mame "varajo" svoje sinove s svojimi "libidinalnimi terepatvti", torej z ljubimci.

Roman Vodeb
pred 3 dnevi

16.

Mu bo kdaj žal, ali pa si ne bo pustil kratiti spanca?

Konigunda
pred 3 dnevi

17.

Breivik je prostozidar. Res pa je tudi, da je na nižji stopnji kot George Walker Bush, bivši predsednik ZDA, ki je bil na najvišji, 33. stopnji. To je pa že Illuminati.

marjan_1
pred 3 dnevi

18.

Toliko se govori o Breiviku ...mene pa zanima kako se psihopatologija oblikuje pri ženskah. Gadafijeva snaha se je srhljivo izzživljala nad služabnico ( o tem je bilo dosti besed v medijih, četudi v demagoškem smislu , pa vendar). Kako psihoanaliza, ki je na žalost prevečkrat v službi malomešanstva, razlaga to? Melanie Klein je trdila , da je največji strah ženske, da bi bila njena notranjost poškodovana ( oblika Elektrinega kompleksa -maščevati se ženski z ukinitvijo "ponotranjenega penisa"?) - na kašen način se potem v imaginariju podzavestnega oblikujejo vzorci, ki peljejo do žene Gadafijevaga sina?

Neptun99
pred 3 dnevi

19.

Breivik bo morda kdaj vendarlee obžaloval svoje početje. Zdaj pa sigurno (še) ne - ker nima Nadjaza (beri: moralne razsodnosti; ker ni imel očeta).

Roman Vodeb
pred 3 dnevi

20.

Tole z Melani Klain je trhlo, kot je po svoje trhla vsa njena psihoanaliza. Gadafijeva snaha je očitno sadistična, več ne bi mogel reči. Sem videl obraz tiste služkinje. Ženske včasih zmorejo več sadistične fantazije kot moški - ker imajo v povprečju šibkjejši oz. specifičen Nadjaz.

Roman Vodeb
pred 3 dnevi

21.

Kakšen Nadjaz imajo prostozidarji?

marjan_1
pred 3 dnevi

22.

Gospod Vodeb hoče posplošiti,da verski fanatiki izhajajo iz družin,kjer imajo mame ljubimce...oprostite,res se ne bi rad kregal in vam smetil bloga,in čeprav se ne spoznam na psihologijo,ugotavljam da Breivikovo početje omejujete na Freudovo psihanalizo,ki bazira na tejle sliki:
http://www.popartuk.com/g/l/lg6846+whats-on-a-mans-mind-sigmund-freud-mini-poster.jpg

Ne razumete,ali nočete razumeti da je dejstvo da ni imel očeta,in da je imela njegova mama ljubimce v njegovem primeru postranskega pomena.Kot tudi psihiatrija kot moderna znanost ne bo priznala,da so shizofreniki ljudje obsedeni z jinni,ter po stroki potemtakem neozdravljivi doživljenski bolniki,ki ali do konca življenje čopajo mind control tablete in so spremenjeni v rastline,ali pa jih nehajo jemati in ker še vedno slišijo glasove storijo samomor.
Ampak danes je pač moderno vse posplošiti na pomanjkanje sexa in spolno zavrtost s starogrškimi(naključje?) izrazi.Da zaključim,psihološko lahko označite Breivika do neke mere,glede na njegove življenske razmere in izkušnje,s tem pa samo odvračate vso pozornost od njegovih povezav s prostozidarji,kar je POGLAVITNI in glavni razlog za njegovo dejanje,to kaj je počela njegova mama ima pri vsej stvari 15% veze.

Pa en lep pozdrav.

antimason
pred 3 dnevi

23.

ANTIMASON@ ti kuješ neke "teorije (domneve) zarote", kar gravitira v osebnostno motnjo, ki jo je mogoče diagnosticirati. Pa od kje si dobil prostozidarje?!? Da nimaš slučajno paranoidno blodnjavo motnjo oz. nanašalne blodnje. A si bil morda na kakšne prostozidarskem sestanku, da tako vehementno trdiš? To kar ti tddiš, se ne da vedeti, ti pa v svoj dozdevek verjameš 100%. Temu se reče bloddnjava motnja oz. nanašalne blodnje.

Roman Vodeb
pred 3 dnevi

24.

#23. By the way, vprašanje ven iz teme.
Od vseh teorij zarote jih je tudi nekaj resničnih. Od ljudi, ki se bojijo, recimo policajev, prostozidarjev itd, se nekateri bojijo tudi upravičeno.
Kje je torej meja med nanašalno motnjo in zdravo osebo? Koliko takšne motnje je lahko popolnoma normalne.
To govorim tudi zato, ker verjetno psihiatri prehitro nekaj ocenijo za takšno motnjo, zanje ni normalnega dela, in začnejo s terapijami s tableti. Oziroma, če je človek že bolan, so še vedno nižje stopnje, kjer ne potrebuje tablet.

To je podobno, kot nekdo enkrat zakašlja in bi ga takoj polnili z antibiotiki.

brezposelni
predvčerajšnjim

25.

Saj sem vedel da me boš takoj diagnosticiral in pričel ''strokovno'' opredeljevati moje mnenje.Tipično za Freudovskega psihoanalitika...

antimason
predvčerajšnjim

26.

Ponovno postavljam vprašanje g. Vodebu, kakšen Nadjaz imajo prostozidarji. Prosim za odgovor.

marjan_1
predvčerajšnjim

27.

Ne poznam nobenega prostozidarja - oz. ne vem, če je kdo, ki ga poznam, prostozidar. Moral bi poznati nejgove sedanje "grehe" oz. dejanja in njegovo otroštvo, da bi lahko kaj pametnega rekel. Moram pa reči, da jaz prostozidarjev - kolikor poznam koncept (če to ni spet kakšen "teorija (domneva) zarote") - ne obsojam oz. jih nimam za neke moralne izprijence.

Roman Vodeb
predvčerajšnjim

28.

Moram pa reči, da jaz prostozidarjev - kolikor poznam koncept (če to ni spet kakšen "teorija (domneva) zarote") - ne obsojam oz. jih nimam za neke moralne izprijence.

Lahko slišim vaš koncept?Kdo so prostozidarji po vaše?

antimason
predvčerajšnjim

29.

Anders Behring Breivik je bil član norveškega prostozidarhttp://www.blogger.com/img/blank.gifskega reda, Velike lože, ki jo Združena Velika loža Anglije (UGLE) priznava kot edino redno Veliko ložo na Norveškem.

Med zasliševanjem je Breivik potrdil članstvo v "mednarodnem krščanskem vojaškem redu", ki se "bori" proti "islamskemu zatiranju". Ta red se imenuje "Knights Templar" oz. templarski vitezi.

http://masonictimes.blogspot.com/2011/07/anders-behring-breivik-freemason-that.html

marjan_1
predvčerajšnjim

30.

Jaz sem pa Janez Roman Papež I. Ne vse verjet, kar ti internet nudi. Pazi se lastnih nanašalnih blodenj, ki se lahko nadgradijo v paranojo.

Roman Vodeb
predvčerajšnjim

31.

http://sl.wikipedia.org/wiki/Prostozidarstvo
Prostozidarstvo je pa tudi napihnjeno ravno zaradi tendence mnogih k "teoriji/domnevi zarote". Postozidarstva je veliko manj, kot se to misli. Napihujejo ga ravno tisti, ki imajo dispozicije za nanašalne blodnje, kar gravitira v psihopatologijo.

Roman Vodeb
predvčerajšnjim

32.

http://en.wikipedia.org/wiki/Knights_Templar_%28Freemasonry%29

Mehanizem prostozidarstva temelji na skrivnostih, zato tudi člani lož, ki so večinoma organizirane tajno (z redkimi izjemami, kot so ZDA) niso popolnoma poučeni o njihovem delovanju.

Ali je prostozidarstvo verska sekta?

Ne, sploh ne. Starodavne dolžnosti in konstitucija prepovedujejo, da bi se prostozidarji pri svojem delu ukvarjali z religioznimi vprašanji. Zato se v ložah srečujejo bratje različnih ver in političnega prepričanja. Tudi prostozidarski rituali nimajo nič skupnega z verskimi obredi, bolj so podobni suhoparnim sestankom kot obredom, ki si jih običajno predstavljamo pod besedo 'ritual'.

Ali ste potem sami ateisti?

Ne, prostozidarstvo je odprto za verujoče vseh verstev, pa tudi za tiste, ki se ne čutijo pripadniki določene vere, a verujejo v obstoj nedoumljivega prapočela, ki ga imenujemo Veliki Graditelj. Vera je pogoj, da postaneš prostozidar.

Ali samo jaz opažam paradoks?

In the eye of Horus:
http://www.ariescomputer.com/illuminati/about/ill1.html

Prostozidarji so se razvili iz vitezov templjarjev,ker bi jih katoliška cerkev drugače vse zakurila...to potrjuje več virov:

http://www.robertlomas.com/Freemason/Origins.html

http://www.masonicinfo.com/templars.htm

http://science.howstuffworks.com/dictionary/awards-organizations/freemason1.htm

Vaše znanje o njih temelji izgleda na enem linku iz wikipedije.Jaz vam podajam link iz wikipedije,in še ostale linke,ki dokazujejo da so se prostozidarji razvili iz vitezov templjarjev.Da ne omenjam da je Breivikov manifest templjarski,in da je prostozidar.
Torej...pričakujem da mi argumentirano dokažete,da se motim da prostozidarji izhajajo iz templjarskih viteških redov in da me prenehate označevati s plehkimi diagnozami nanašalnih blodenj,ki temeljijo na vaši predpostavki,da se motim.

antimason
predvčerajšnjim

33.

Salomonov tempelj predstavlja simbolično zibelko našega Reda, in kot tak, povezavo z operativnim prostozidarstvom, ki je zgradilo to mogočno stavbo, z materiali in pripomočki pri gradnji in z umetniki, ki so jo gradili.

Salomonov tempelj je trenutno mošeja Al-Aqsa v Starem Jeruzalemu,kjer je Izrael v letu 2007 začel z novimi izkopavanji...

http://www.imemc.org/article/47034

antimason
predvčerajšnjim

34.

Ko so mene vabili v razne Lions in Rotary klube sem rekel, da bi se pridružil kvečjemu prostozidarjem. Zato: enkrat za vselej - moje mnenje, ki se mi ga ne da na dolgo in široko utemeljevati: Breivik ni bil prostozidar. Med prostozidarji - teoretično gledano - ni tovrstnih psihopatov. Ideja, da je bil Breivik prostozidar je posldeica nanašalnih blodenj, ki gravitirajo k psihopatologiji - tako kot celoten koncept iluminatov. Nanašačne blodnje so krive, da se dela takšen rompompom okrog ilumninatov, templarjev, pa tudi prostozidarskih lož. "Teorija/domenva zarote" je v tem kontkestu najbolj izrazita - podobna ideji/teoriji/zaroti, da so Američani (Busheva administracija) sami sebi zrušili WTC dvojčka, da je prašičja griba (v srednjem veku kuga) premišljeno podtaknjena (npr. s strani formaceutskega lobija), da je princesa Diana ubita v premišljeni akcije - npr. kraljeve družine same...
Ne mislim več razlagat koncepta "teorije/domneve zarote", ker je to psihopatologija - in še enkrat: Breivik ni bil član prostozidarskih lož.

Roman Vodeb
včeraj ob 08:09

35.

Še nekaj zgovornih videov, ki potrjujejo, da je Breivik bil prostozidar:

http://www.youtube.com/watch?v=t94gpoOgIOQ
http://www.youtube.com/watch?v=5PNw6MhZHUk
http://www.youtube.com/watch?v=fOTrzHySAEc
http://www.youtube.com/watch?v=xOgwWCCUjfc

marjan_1
včeraj ob 13:27

36.

@34 O 9/11 tukaj. In vi kar slepo verjamete v ameriškega predsednika?

binaural84
včeraj ob 13:57

37.

Mislim, da bi mariskomu, ki pogosto naseda raznoraznim teorjam/domenevam zarote koristila manjša doza kakšnega antipsihotika - mislim na tablete.

Roman Vodeb
včeraj ob 14:46

38.

Alex Jones je patološki narcis, ki rabi dozo antipsihotikov, da bi se ozdravil svojih nanašalnih blodenj (in narcizma) in vseh teorij (domnev) zarote, ki jim verjame in celo sam konstruira. Senzacionalizme rabi zato, da vzdržuje svoj ego. V ZDA slovi natančno po tem, da v javnost plasira senzacionalizem in razne teorije (domneve) zarote.
Ejjjj, on ne more in ne sme biti referenca, ki ji mnogi nasedate.
Pri nas smo imeli nekoč dr. Franceta Susmana, ki je bil moten z identičnimi nanašalnimi blodnjami. Srbi oz. Črnogorci imajo dr. Miroljuba Petrovića
Danes se pri nas po nanašalnih blodnjah najbolj uveljavla Miran Vučko.
Torej: bodite malo kritični do tistega, s čemer vas flancajo.

Roman Vodeb
včeraj ob 15:22

39.

Gospod Roman Vodeb, koliko vas plačuje farmacevtska industrija, da tule tako propagirate tablete?

Karantanec
včeraj ob 15:26

40.

Ko so mene vabili v razne Lions in Rotary klube sem rekel, da bi se pridružil kvečjemu prostozidarjem.

Kar...tukaj je par naslovov kamor se lahko obrnete,verjetno vas bodo veseli:

http://www.ujet.si/prostozidarske-loze-v-sloveniji-%E2%80%93-odkrita-tancica-plesa-v-maskah/

In če vam bo uspelo vse,ki se borijo za resnico prepričati o njihovih nanašalnih blodnjah,ter jih pretvoriti v doživljenske sužnje farmacevtske industrije,vam ne uide časten naslov reda malteških vitezov.
Alex Jones je pa zelo dober igralecin ustrahovalec,ter član jezuitskega reda,ki zna z manjšimi senzacijami zelo dobro odvračati pozornost od svojih gospodarjev.V svojih showih je izrekel že toliko nesimslov in ustrahovalnih tehnik,da je to nekaj neverjetnega.

http://www.youtube.com/watch?v=UsMWkF0fIZY

jaz sem ga nehal spremljati po letošnjem Biderberg rantu,ko mi je postalo jasno,da le dela show za mase...tale njegov izpad je pa za pokal:

http://www.youtube.com/watch?v=p0MjJDK2ptk

:)

antimason
včeraj ob 16:16

41.

antimason@ nikoli nisem rekel, da imajo prostozidarji nanašalne blodnje. Ampak imajo nanašalne blodnje tisti, ki Breivika umeščajo med prostozidarje. PRavi prostozidarji sebe ne dajejo na internet, ampak je organizacija kvečjemu tajna. Tisti, ki sami sebi rečejo, da so prostozidarji, in se dajo na net, to zagotovo niso prostozidarje, in mednje se jaz ne bi vklučil.
Da propagiram tablete? Ali se to vidi iz tegale konteksta: "... "Teorija/domenva zarote" je v tem kontkestu najbolj izrazita - podobna ideji/teoriji/zaroti, da so Američani (Busheva administracija) sami sebi zrušili WTC dvojčka, da je prašičja griba (v srednjem veku kuga) premišljeno podtaknjena (npr. s strani formaceutskega lobija), da je princesa Diana ubita v premišljeni akcije - npr. kraljeve družine same ... "?
V torkovem Oninem intervjuju sem pa res priznal, da je edina prava psihična bolezen psihoza in zanjo (vsaj v akutnem stanju) ne vidim nobene druge tako uspešne metode, kot so antidepresivi. Ampak psihiatrov in njihovih receptov za tablete - npr. antidepresive - pa resnično ne podpiram.

Roman Vodeb
včeraj ob 16:29

42.

nikoli nisem rekel, da imajo prostozidarji nanašalne blodnje. Ampak imajo nanašalne blodnje tisti, ki Breivika umeščajo med prostozidarje. PRavi prostozidarji sebe ne dajejo na internet, ampak je organizacija kvečjemu tajna. Tisti, ki sami sebi rečejo, da so prostozidarji, in se dajo na net, to zagotovo niso prostozidarje, in mednje se jaz ne bi vklučil.

loool...naj vam pojasnim da link v mojem postu razkriva prostozidarsko delovanje v Sloveniji in ni namenjen promociji prostozidarstva.Želim vam da se malo bolje pozanimate o prostozidarstvu,ki temelji na okultizmu in kabali,ki ga prakticirajo prostozidarske elite.Nekaterim prostozidarjem se pa pač niti sanja ne,v kakšni družbi se nahajajo.
Vse kar je tajno,se enkrat razkrije,ker pred Bogom nič ne ostane skrito...

antimason
včeraj ob 16:48

43.

Roman Vodeb vi ste sporna oseba. Ste že razmišljali o obisku zdravnika.

Kemo
včeraj ob 17:11

44.

Kemo, pojdi na kemoterapijo.

Roman Vodeb
včeraj ob 18:08

45.

Nisem jaz tisti, ki je bolen za vas pa nisem prepričan :P Glede na to kakšne izjave podajate imate težave z psihično uravnovešenostjo to pa je lahko velik problem. Še posebaj za družbo, niste koristen bolj nasprotno. Prosim obdržite bolane blodnje zase ali bi radi da še kdo zboli ? :)

Kemo
pred 7 urami

46.

Drži se svoje kemoterapije, druge pa pusti pri miru. Zase se brigaj. In ne mi smetit na blogu.

Roman Vodeb
pred 5 urami

47.

Veste kaj je blog? Smetite vi, jaz samo kemično čistim vše neutemeljene domneve, ki jih podajate na domneve. Te domneve so vaša blodnje in prosim ne smetit po blogu z vašimi blodnjami. Če ne prenesete resnice, bodite raje tihjo in ne vsiljujte drugim vaše. Pa raje pojejete kakšno od vaših tabletk, da vas mine jeza pred resnico. Malo meditacije pa kakšno čiščenje duha bi vam prav prišla, poskusite doživeti astralno potovanje, drugače boste gledali na svet. Prosim ne poveličevat slabo. Hvala

Kemo
pred 4 urami

48.

Veste kaj je blog? Smetite vi, jaz samo kemično čistim vše neutemeljene domneve, ki jih podajate na domneve. Te domneve so vaša blodnje in prosim ne smetit po blogu z vašimi blodnjami. Če ne prenesete resnice, bodite raje tihjo in ne vsiljujte drugim vaše. Pa raje pojejete kakšno od vaših tabletk, da vas mine jeza pred resnico. Malo meditacije pa kakšno čiščenje duha bi vam prav prišla, poskusite doživeti astralno potovanje, drugače boste gledali na svet. Prosim ne poveličevat slabo. Hvala

Kemo
pred 4 urami

49.

Da ne bom slučajno jaz vključil kemične čistilnice za butle, ki, v objemu nevednosti, svoje mnenje vsiljujete drugim kot resnico. Pet klikov in "posodobi komentarje" pa vas ni več na mojem blogu. Svoje poveličave blodnje trosite na svojem blogu, mojega pa pustite pri miru.

Roman Vodeb
pred eno uro

50.

Vsak, ki ima 5 minut časa in "posebno šolo", mi ne bo utrujal na blogu.

Roman Vodeb
pred eno uro

51.

Kako da ne, z veseljem sem na voljo še posebej, ko je v igri mongloid z omejenim pogledom na svet in tak se gre nekega psihoanalitika. To je več kot policija dovoli. :)

Kemo
pred eno uro

52.

Men je pa zabavno bit psihopat še posebej, če je v igri mongloid RV :) hahahahah

Kemo
pred 58 minutami

53.

Tako se pa ne gremo žalil me pa neboš mongloid trapasti. Vedno bol dokazuješ da nisi pripravljen poslušat drugačemislečih, zato tudi ti neboš kar tako trosil psihopatckih blodenj drugim oz. o drugih, ki se te ne tičejo. Lahko pa jaz ustanovim blog o tebi, če boš preveč izival, Mongloid. Zaradi takih, ki niso zmožni naučiti se od drugačemislečih je tako kot je. Slepo vrjameš v neko iluzjo ki je zate trdna kot kitajski zid. A motiš se. Resnica je očem skrita! Ali si slep ali butast ali pa se sprenevedaš ali pa celo živiš na račun nevednosti. Zame si en mongloid in nebom te pustil primeru ker norca neboš bril iz ljudi ki jim je malo več jasno kot tebi. Če pa misliš da si pametn in da boš to tvojo pamet šeril pa malo zajebi. Lahko nardim tudi jaz blog o mongloidih, kot že rečeno. hahaha norc, ti boš nam pamet solil tam pojdi k Turku pa k Janšatu no Rupl ti lahko tut kej pomaga ne najbolš bo, da greš kr v VB in se tam poistovediš z tebi enakimi Mongloid trapasti. hahahaha :P

Kemo
pred 48 minutami

-------------------------

Roman Vodeb je nato pobrisal komentarje 51, 52 in 53.

-------------------------

51.

Kako je mogoče, da se je dne 11.9.2001 zrušila stolpnica WTC 7 v New Yorku, če se pa vanjo ni zaletelo nobeno letalo?

http://wtc7.net/
http://www.terorizem.si/911/WTC7/WTC7.htm
http://www.terorizem.si/911/WTC7/dokazi.htm

http://video.google.com/videoplay?docid=3271662324445998224

Karantanec
pred nekaj minutami

-------------------------

Kemo je napisal nov komentar pod številko 53. Spet ga je Roman Vodeb pobrisal.

-------------------------

52.

Kar berem Vodebove bloge, se zdi, da opisuje vsaj nekaj tistega, kar se dogaja v glavah ljudi. Našel bi ljudi, ki se mi zdijo vzorci tega, o čemer piše. Ali ima popolnoma prav, ali nima, se nisem poglabljal.

Neglede na to, ali ima prav ali nima, bi pa Kemu in podobnim predlagal, da naj se naučijo kulture ali pa vsaj argumentiranega dialoga. V oči bode, da je on kot takšen, neko slabo znosno bitje, mogoče samo nevzgojen, ali preveč samozavesten ali... Zdi se mi, če bi ga videl od blizu, bi me odneslo proč, tako odbojno bitje je.

Sicer bi tudi od Vodeba rad videl, da bi vsaj poskušal nekoliko bolj s številkami utemeljiti to o čemer piše. Ne verjamem, kar pravi, da se to ne da. Vsaj poskušati se da. Pa še z raznimi Kemoti bi bili bolj konkretni dialogi. Vendar to je Vodebova stvar, kakor on hoče.

Neglede na to, pa to ne vpliva na mnenje, ki sem ga napisal o Kemu in ostalih. Četudi Vodeb nima prav, je možno povedati bolj kulturno in predvsem argumentirano. Če pa se ne da argumentirati, zakaj bi Vodeb moral bolj argumentirati.

brezposelni
pred dvema urama

53.

Ne da se mi pričkat z nikomur. Moje mnenje tudi nima status spoznanja. Razlagam pa da raznim teorijam zarote nasedajo mnogi. WTC sta zrušila 2 aviona. Tudi na Penthagon je zapeljal avion. Breivik ni bil prostozidar, deloval je sam. In če mi ne verjamete, me pustite pri miru.

Roman Vodeb
pred 49 minutami

54.

http://www.youtube.com/watch?v=PcGyIJWwxKs&feature=feedu ne trosi laži. WTC je bil podrt z bombami! to je jasno kot beli dan !!!!! mongloid

Kemo
pred 30 minutami

55.

sistematično sta stolpa padla kot pri kontroleranem rušenju stavb. sesula sta se vase!!!

Kemo
pred 28 minutami

56.

Tako se pa ne gremo žalil me pa ne boš ti mongloid trapasti. Vedno bol dokazuješ da nisi pripravljen poslušat drugače mislečih zato tudi ti ne boš kar tako trosil psihopatskih blodenj drugim oz. o drugih, ki se te ne tičejo. Lahko pa jaz ustanovim blog o tebi, če boš preveč izival, Mongloid. Zaradi takih, ki niso zmožni naučiti se od drugače mislečih je tako kot je. Slepo vrjameš v neko iluzjo ki je zate trdna kot kitajski zid. A motiš se. Resnica je očem skrita! Ali si slep ali butast ali pa se sprenevedaš ali pa celo živiš na račun nevednosti. Zame si en mongloid in nebom te pustil primeru ker norca neboš briu iz ljudi ki jim je malo več jasno kot tebi. Če pa misliš da si pameten in da boš to tvojo pamet širil pa malo zajebi. Lahko naredim tudi jaz blog o mongloidih, kot že rečeno. hahaha norc, ti boš nam pamet solil tam pojdi k Turku pa k Janšatu no Rupl ti lahko tut kej pomaga ne najboljše bo, da greš kr v VB in se tam poistovediš z tebi enakimi Mongloid butasti. hahahaha :P

Kemo
pred 27 minutami

57.

Resnica zmaguje in bo zmagala tega nebo ustavil nihče tudi ti ne!!!!

Kemo
pred 24 minutami

58.

Ne da ti ne verjamam , Lažeš neboš trosu laži o dejstvih. Kaj boš reku da libici sami sebe napadajo ali je spet v ozadju neka tajna ameriška skupina v pretvezi domorodne ustaje. Banda

Kemo
pred 21 minutami

59.

Pa neboš se ti pričkou js se bom s tabo, ker pač trosiš laži in to ni dobr zavajat populacijo. Roman Vodeb LAŽNIVEC

Kemo
pred 18 minutami

60.

Taki kot si ti bremzajo narod pri spoznanju resnice. Zaprt bi te mogl ne pa da serješ okol z sranjem iz tv ekrana

Kemo
pred 7 minutami

61.

http://www.youtube.com/watch?v=3dvWxUQa6i4&feature=related

Kemo
to minuto

52.
Kar berem Vodebove bloge, se zdi, da opisuje vsaj nekaj tistega, kar se dogaja v glavah ljudi. Našel bi ljudi, ki se mi zdijo vzorci tega, o čemer piše. Ali ima popolnoma prav, ali nima, se nisem poglabljal.

Neglede na to, ali ima prav ali nima, bi pa Kemu in podobnim predlagal, da naj se naučijo kulture ali pa vsaj argumentiranega dialoga. V oči bode, da je on kot takšen, neko slabo znosno bitje, mogoče samo nevzgojen, ali preveč samozavesten ali... Zdi se mi, če bi ga videl od blizu, bi me odneslo proč, tako odbojno bitje je.

Sicer bi tudi od Vodeba rad videl, da bi vsaj poskušal nekoliko bolj s številkami utemeljiti to o čemer piše. Ne verjamem, kar pravi, da se to ne da. Vsaj poskušati se da. Pa še z raznimi Kemoti bi bili bolj konkretni dialogi. Vendar to je Vodebova stvar, kakor on hoče.

Neglede na to, pa to ne vpliva na mnenje, ki sem ga napisal o Kemu in ostalih. Četudi Vodeb nima prav, je možno povedati bolj kulturno in predvsem argumentirano. Če pa se ne da argumentirati, zakaj bi Vodeb moral bolj argumentirati.

brezposelni
pred dvema urama
53.
Ne da se mi pričkat z nikomur. Moje mnenje tudi nima status spoznanja. Razlagam pa da raznim teorijam zarote nasedajo mnogi. WTC sta zrušila 2 aviona. Tudi na Penthagon je zapeljal avion. Breivik ni bil prostozidar, deloval je sam. In če mi ne verjamete, me pustite pri miru.

Roman Vodeb
pred 49 minutami
54.
http://www.youtube.com/watch?v=PcGyIJWwxKs&feature=feedu ne trosi laži. WTC je bil podrt z bombami! to je jasno kot beli dan !!!!! mongloid

Kemo
pred 30 minutami
55.
sistematično sta stolpa padla kot pri kontroleranem rušenju stavb. sesula sta se vase!!!

Kemo
pred 28 minutami
56.
Tako se pa ne gremo žalil me pa ne boš ti mongloid trapasti. Vedno bol dokazuješ da nisi pripravljen poslušat drugače mislečih zato tudi ti ne boš kar tako trosil psihopatskih blodenj drugim oz. o drugih, ki se te ne tičejo. Lahko pa jaz ustanovim blog o tebi, če boš preveč izival, Mongloid. Zaradi takih, ki niso zmožni naučiti se od drugače mislečih je tako kot je. Slepo vrjameš v neko iluzjo ki je zate trdna kot kitajski zid. A motiš se. Resnica je očem skrita! Ali si slep ali butast ali pa se sprenevedaš ali pa celo živiš na račun nevednosti. Zame si en mongloid in nebom te pustil primeru ker norca neboš briu iz ljudi ki jim je malo več jasno kot tebi. Če pa misliš da si pameten in da boš to tvojo pamet širil pa malo zajebi. Lahko naredim tudi jaz blog o mongloidih, kot že rečeno. hahaha norc, ti boš nam pamet solil tam pojdi k Turku pa k Janšatu no Rupl ti lahko tut kej pomaga ne najboljše bo, da greš kr v VB in se tam poistovediš z tebi enakimi Mongloid butasti. hahahaha :P

Kemo
pred 27 minutami
57.
Resnica zmaguje in bo zmagala tega nebo ustavil nihče tudi ti ne!!!!

Kemo
pred 24 minutami
58.
Ne da ti ne verjamam , Lažeš neboš trosu laži o dejstvih. Kaj boš reku da libici sami sebe napadajo ali je spet v ozadju neka tajna ameriška skupina v pretvezi domorodne ustaje. Banda

Kemo
pred 21 minutami
59.
Pa neboš se ti pričkou js se bom s tabo, ker pač trosiš laži in to ni dobr zavajat populacijo. Roman Vodeb LAŽNIVEC

Kemo
pred 18 minutami
60.
Taki kot si ti bremzajo narod pri spoznanju resnice. Zaprt bi te mogl ne pa da serješ okol z sranjem iz tv ekrana

Kemo
pred 7 minutami

61.
http://www.youtube.com/watch?v=3dvWxUQa6i4&feature=related

Kemo
pred 6 minutami

62.

Kemo
pred 5 minutami

63.

si slep ali si butast. Lažeš da še sam sebi vrjameš. Bedak bi videl kaj je resnica

Kemo
pred 4 minutami

1 komentar:

The great brotherhood pravi ...

DOBRODOŠLI V VELIKI BROTERIJI.
Želite biti član Iluminatov kot bratovščina, ki vas bo bogatila in slavila v svetu in bo imela moč nadzorovati ljudi, ki so na vrhu sveta. Ste poslovnež ali ženska, umetnik, politik, glasbenik, študent, želite biti bogati, slavni, močni v življenju, danes se pridružite kultu bratov Illuminati in pridobite takojšnjo in bogato vsoto. 2 milijona dolarjev na teden in brezplačen dom. kjer koli se odločite živeti na tem svetu in tudi prejemati 20.000.000 USD mesečno plače% 2026
PREDNOSTI, KI JIH DOSTAJO NOVI ČLANI, KI SE pridružijo ILUMINATI.
1. Denarna nagrada v višini 800.000 USD
2. Nov eleganten Dream CAR, vreden 500.000 USD
3. Sanjarska hiša, kupljena v državi po vaši izbiri
4. Enomesečni dopust (v celoti plačan) do turistične destinacije vaših sanj.
5. Eno leto paketa zveze golfa
6. Zdravljenje na vseh letališčih na svetu 7. Skupna sprememba življenjskega sloga 8. Dostop do Bohemian Grove
9. Mesečno plačilo 99.000.000 USD na vaš bančni račun vsak mesec kot član
10. Mesec je zaznamoval sestanek z najboljšimi 5 svetovnimi voditelji in petimi najboljšimi zvezdniki na svetu.
Če vas zanima, da se nam pridružite v simbolu satanske roke velikega brata iluminatov, nas kontaktirajte zdaj po elektronski pošti collonburr3@gmail.com