25. oktober 2015

Izjava iz nemške bolnišnice o okuženih migrantih

Izjava iz nemške bolnišnice o okuženih migrantih


Objavil/a Aktualno Hrvaška, dne 2015-10-22 ob 20:35:15

ALARMANTNO PISMO ZDRAVNICE ODKRILO STRAŠNO RESNICO?
‘Na pomoč, migranti niso ljudje ampak živali, širijo AIDS in sifilis, okužen urin nam mečejo v glavo, pretepajo nas in mi moramo molčati!’

Alarmantno stanje v nemških bolnišnicah o katerem je prepovedano pisati!

Češka zdravnica je z odprtim pismom spregovorila o hudih izkušnjah iz klinike v Münchnu, ki sprejema migrante iz celega sveta. Policija pazi klinike, bolnišnice in lekarne, ker so ti ljudje zelo nepredvidljivi. Neverjetno je, kaj morajo češki zdravniki početi v nemških klinikah, in dodaja, kako so muslimanski in afriški migranti zastrašujoče težki ljudje s katerimi ni lahko delati. Češka zdravnica je z migranti tako posledično prenehala delati, ker tega enostavno ni zdržala.

V pismu, ki je bilo v skrajšani obliki prebrano na češki televiziji, zdravnica, ki so jo poimenovali "žvižgač iz migrantske krize" je opozorila na strašen kaos v bolnišnicah. Mnogi migranti v Evropo prinašajo AIDS in sifilis, s sabo nosijo ogromno eksotičnih bolezni, s katerimi se ne znamo boriti. Ne znamo še zdraviti teh bolezni, opozarja.

Včeraj smo imeli sestanek tukaj v münchenski bolnišnici, ker je situacija preprosto nevzdržna. Mnogi muslimani preprost odbijajo zdravljenje, če jih zdravijo ženske, ženske pa odbijamo delo s temi "živalmi", posebno tistimi iz Afrike. Odnos med zdravstvenimi delavci in migranti se zelo poslabšuje in nedavno so begunci začeli po bolnišnici hoditi v spremstvu policije s psmi, potem vam je jasno, kakšna je situacija. Mnogi migranti imajo AIDS, sifilis in mnoge eksotične bolezni, s katerimi se sploh še nismo srečali v Evropi, in če slučajno dobijo zdravilo na recept, ki ga je treba plačati, to pripelje do kričanja, pretepanja in nasilja na sploh, sploh če gre za zdravilo za otroka.

Ti ljudje kar pustijo otroka v lekarni in rečejo: "Tukaj se otroka zdravi brezplačno" in če se jim ne da zdravilo, so zato pripravljeni ubijati. Zato policija poleg bolnišnic in azilov sedaj nadzira tudi lekarne. O tem je prepovedano govoriti in pisati, ampak ti ljudje so živali.

Trenutno je v Nemčiji 2,2 milijona brezposelnih. Zdaj bo brezposelnih vsaj 3,2 milijona. In večina teh ljudi je popolnoma nesposobnih za delo. Nekateri so popolnoma brez izobrazbe. Njihove žene sploh ne delajo. Ocenjujem, da je ena od desetih žensk noseča. Stotisoči so s sabo pripeljali otroke in dojenčke, mnogi so suhi, lačni. Če se bo tako nadaljevalo bom odšla domov, pa četudi bom morala v pokoj. Tukaj ne bi več delala niti za dvojno plačo. Zelo so nevljudni in neugodni do žensk.

Tudi naš vodja izmene je dejal, da mu je hudo videti delavko, ki leta in leta dela v tej bolnišnici za 800 eur mesečno in da sedaj mora delati zraven mladeničev, ki jo seksualno nadlegujejo, ji govorijo vse ali nič in so agresivni do prihoda policije. Do sedaj se je osebje uspelo izogniti posilstvom in okužbam, ampak predvsem zaradi velike prisotnosti policije. Ne predstavljam si, kaj bi bilo, če policija ne bi bila prisotna. Kar se okužb tiče, je samo vprašanje dni, ko se bodo okužbe začele širiti po Evropi. Pred nekaj tedni so z noži napadli zdravnike v bližini Rajne, ampak o tem vsi molčijo. Malo dete, staro 8 mesecev, so prevažali s sabo 3 mesece po Evropi. Otrok je umrl kljub temu, da je dobil medicinsko oskrbo v eni izmed najboljši bolnišnic v Nemčiji. Ti ljudje so takrat napadli zdravnika in dve sestri. Zdravnik je bil operiran in obe sestri sta na intenzivni negi in se ne ve, če bosta preživeli. Nihče za ta zločin ni bil kaznovan. Vsi so bili oproščeni pod izgovorom kulturnih razlik.

Lokalnim medijem je prepovedano pisati o takšnih incidentih, ki so vsakodnevni. Ti ljudje svoj urin, okužen s sifilisom in AIDS-om, mečejo v glavo zdravstvenemu osebju in nikomur se nič ne zgodi. Nihče ni procesiran ali zaprt. Kaj bi se zgodilo, da je situacija obratna? Da nekdo ubije migranta, da okužen urin mečemo po ljudeh? Migrantom se nič ne sme zgoditi. Oni lahko vse. Ubijati, klati kljub temu, da jim nihče nič noče. Nihče jim ne upa dejati, da je to napačno, kar počnejo. Vi ne razumete, da so ti ljudje oprani, da sploh niso humani in da ne sprejemajo ničesar kot samo zakon Allaha ali Muhameda, ampak oni so strašni, neljudski.

Pomislite, kako je biti v službi obkrožen s policisti in policijskimi psmi pod konstantnim strahom za svoje življenje. Samo, nejasno je, zakaj se njim vse dopušča, to mi pravi, da mora obstajati nek večji načrt, kot si ga mi lahko zamislimo, je dejala šokirana zdravnica, ki od začetka te krize dela z migranti in ki sedaj želi na vso silo pobegniti zaradi strahu za lastno življenje, s katerim kocka vsak dan.


Vir: Alarmantno stanje v nemških bolnišnicah: ogromno je AIDS-a in sifilisa med begunci

Ni komentarjev: