4. januar 2013

Vremenska napoved dne 4. januarja 2013 ob 18. uri

Vremenska napoved

Petek, 4. januar 2013, ob 18. uri

Napoved za Slovenijo

Ponoči bo na Primorskem zmerno, drugod pretežno oblačno. Ponekod v severni in v vzhodni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 4 stopinje C.
Jutri dopoldne se bo zjasnilo, nekoliko bolj oblačno bo ostalo na severovzhodu. Tam in pa v severni Sloveniji ter ponekod na Notranjskem bo zapihal severni ali severozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 14 stopinj C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo v krajih severno in vzhodno od nas občasno rahlo deževalo. Jutri bo sončno, v krajih vzhodno od nas pa bo ostalo več oblačnosti.

Vremenska slika

Nad zahodno, srednjo in južno Evropo je območje visokega zračnega tlaka. Vremenska fronta se iznad severozahodne Evrope pomika proti Črnemu morju in bo danes zvečer in ponoči oplazila tudi naše kraje. V višinah doteka k nam s severnimi vetrovi razmeroma topel in občasno bolj vlažen zrak.

Obeti

V nedeljo bo sončno, dopoldne bo po nekaterih kotlinah megla. Na vzhodu bo nekaj več oblačnosti, popoldne bo tam lahko padlo nekaj kapelj dežja. V ponedeljek bo na zahodu zmerno, drugod pretežno oblačno. V vzhodni in ponekod v osrednji Sloveniji bodo občasno rahle padavine. V torek bo zmerno do pretežno oblačno.

Vir: Državna meteorološka služba RS (meteo.si - ARSO)

Ni komentarjev: