17. julij 2011

Akcija: Kisanje atmosfere

Akcija: Kisanje atmosfere

Pridružite se vsakodnevni akciji kisanja atmosfere. Praktično vsak dan poteka intenzivno škropljenje neba, kar se vidi v številnih črtah na nebu, ki ostajajo za letali, in v nejasnem nebu.

Proti temu uporabite kis, ki ga na nek način spravite v atmosfere. To lahko naredite tako, da namočite cunje v kis in jih obesite na vrv. Potem lahko kis nalijete v škropilnico in z njo škropite po zraku, ob tem pa ne škropite po travi. Kis lahko ulijete tudi v posodo, kjer je sicer tekočina za brisanje šip avtomobila, ter se malo zapeljete naokrog in špricate. Naslednji način pa je, da kis ulijete v neko stekleno posodo in jo postavite nekam ven tako, da ne bi vanjo pritekal dež. Kis bo iz posode počasi izpareval.

Na te načine boste uspešno nevtralizirali elektrokemične reakcije, ki so razvidni kot grmenje, strele, do katerih lahko prihaja zaradi snovi, ki so del kemičnega koktejla, ki ga trosijo letala.

Hvala vam za sodelovanje!


Vabljeni ste v Facebook skupino HAARP - zločin proti planetu in življenju, kjer lahko izveste več o sistemu HAARP, geoinženiringu, vremenski manipulaciji ter kako se tem stvarem uspešno zoperstaviti.

Ni komentarjev: