20. januar 2013

Škodljivi vplivi aspartama na človekovo zdravje

Viktorija Bricelj

Od prijateljice sem prejel spodnje sporočilo in ti ga posredujem, če ga morda ti tudi še nisi prejel-a. Človek se kar zgrozi ob spoznanju, kaj vse počne farmacevtska industrija v lovu za svojim zaslužkom.
Sodobna medicina podaljšuje življenja, ampak, nekako pa je ljudi vseeno treba ubiti.....
In to delo opravljata prehranska industrija in farmacija.

PREVERITE SAMI!!!!!

OBVEZNO, PREBERITE DO KONCA !!! _____________________________________________________

Lepo je videti, da so se začeli v Sloveniji pojavljati še drugi PovejNaprej. Ko bo večina potrošnikov osveščena, bodo morali izdelovalci (in lopovi, ki bi jih morali nadzirati, pa jih ne) plesati tako, kot bomo mi žvižgali, kar je gospa spodaj napisala, pa je žal popolnoma res. Dodala bi še to, da paracetamol, ki je učinkovina v Lekadolu, povzroča tudi poškodbe jeter .Vitalinea izdelki so pa ene največjih packarij itak in je še moja kanta za smeti predobra zanje. - Hvala mami, ki mi je spodnje opozorilo posredovala.

Sem preverila na vrečki lekadola - dejansko je res dodan aspartam E 951 ....!!

Dragi vsi, želim vam dober tek, pred aspartamom, in to dobesedno! Verjetno se sprašujete zakaj vam to pišem. Rada bi vam povedala svojo zgodbo: Pred božičnimi prazniki sem zbolela za prehladom in imela povišano telesno temperaturo. Ker sem bila na bolniški sem imela čas, da pogledam svoje e-maile. In med temi e-maili sem zasledila tistega o jogurtu vitalinea. Če se ne spomnite, ga bom priložila na konec tega e-maila. Da preidem k stvari: ker mi po par dnevih ni bilo boljše sem se odpravila v lekarno in si kupila lekadol plus c (če se spomnite reklame, ki pravi "PRIJAZEN DO ŽELODCA, PRIJAZEN DO SRCA, VITAMINA C VELIKO IMA") in med branjem navodila za uporabo naletim na ASPARTAM E 951, ki ga to zdravilo vsebuje kot pomožno snov. Takoj se mi je ime zdelo znano, znova preverim e-maile in vidim, da gre za isto snov. To si lahko pogledate na priloženi sliki. Pa bodite zdravi. Kot kaže je farmacevtskim družbam v interesu, da nas zastrupljajo, saj tako zaslužijo dvojno: najprej, ko nam v lekarnah prodajajo izdelke, ki bi nam naj pomagali, vendar nas posredno zastrupljajo, nato lahko resno zbolimo in potrebujemo zdravljenje, kar pomeni, da farmacevtske družbe zaslužijo dvojno. Veliko pa jih tudi umre, saj zavarovalnice dihajo za vrat zdravnikom in če nimas pravih zvez imaš zelo malo možnosti za zdravljenje, čeprav za 15 let plačuješ zavarovanje.

In še e-mail o vitalinei: VAŽNO OPOZORILO jogurt Vitalinea - ZELO STRUPEN preberi sem dobila od kolegice z kliničnega centra v lj.

DOBRONAMERNO OPOZORILO Verjetno vsi dobro poznate jogurt z imenom Vitalinea. Če ne drugače se spomnite tiste reklame, kjer se borijo sumoborci in na koncu ugotovijo, da bo treba shujsati. Nič lazjega, kot hujsanje zVitalineo!!!Pa poglejmo. Na simpatičnem, privlačnem ovitku pise: 0,1 % maščobe; 0 % dodanega sladkorja.Mmm, obetavno. Takoj ko spijem prvi požirek, simislim, bljak, to je presladko!! fuj, okus ima po prašku!!!Pa poglejmo na deklaracijo, kaj vse je v tem """"zdravem""""" jogurtu... VITALINEA SADNI JOGURTOV NAPITEK Z O,1 % MAŠČOB, Z VITAMINI, S SLADILI Sestavine: jogurt ..blblbabla Sladilo: ASPARTAM- opa, tukaj pa se spotaknem!!! V zdravo zdravilnem blagodejnem prekrasnem jogurtu dodan aspartam!!!Bravo!Za vse, ki ne veste:

Aspartam (E951) spada na listo izredno škodljivih dodatkov, kancerogenih, ki se jih je potrebno kar se da izogniti. Povzroča: glavobol (tudi zelo močan) in migreno, slabost, vrtoglavico, nespečnost, izgubo kontrole nad udi, zamegljen vid, slepoto, izgubo spomina, nejasen govor, vse vrste depresije, ki pogosto vodijo v samomorilske težnje, hiperaktivnost, črevesne in želodčne motnje, epileptične napade, kožne poškodbe, izpuščaje, napade tesnobe, bolečine v mišicah in sklepih, neobčutljivost, spremembe razpoloženja, utrujenost, menstrualne krče (tudi izven cikla), izgubo sluha ali zvonjenje v ušesih, izgubo ali spremembo okusa, simptome, podobne tistim pri srčnem napadu, astmo, stiskanje v prsih. Kronične posledice, h katerim aspartam bistveno prispeva: multipla skleroza, hormonske težave, Alzheimerjeva bolezen, Parkinsonova bolezen, hipoglikemija, možganske poškodbe (tumorji), neuro-endokrine okvare.

Na koncu naj dodam samo tole: ni vse zlato, kar se sveti. Bodi previden pri tem, kaj kupis in kaj jes!! Se posebej bodite previdne mamice, kaj dajete svojim otrokom!

Naj dodam da Coca Cola ZERO in mnoge druge "zdrave" pijace pravtako vsebujejo ta strup - Aspartam (E951)!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!OSTANITE PAMETNI!!!!!!!!!!!!

Lep dan - vsak dan!
ZASEBNA AMBULANTA
Ivica FLIS SMAKA, dr. med.
specialistka fizikalne medicine in rehabilitacije

Ni komentarjev: