19. januar 2016

KDO JE GEORGE SOROS IN NJEGOV VPLIV V SLOVENIJI IN OSTALIH DRŽAVAH

KDO JE GEORGE SOROS IN NJEGOV VPLIV V SLOVENIJI IN OSTALIH DRŽAVAH

Predstavljamo vam lažnega humanitarca, botra "begunske krize" in mavričnih revolucij.

George Soros, rojen kot George Schwartz, je Kazarski Žid iz Madžarske. Rodil se je leta 1930 v Budimpešti. V času 2 svetovne vojne je sodeloval z nacisti pri organizaciji Judenrat, katera je bila sestavljena iz Židov, ki so reševali svojo kožo tako, da so iskali in izdajali svoje »ljudstvo« nacistom.

Soros je v 60 minut trajajočem intervjuju s Steve Kroftom dejal da ne obžaluje kolaboracije z nacisti, saj bi v nasprotnem primeru nekdo drug opravljal njegovo delo.

Že kot najstniku mu ni bil problem izdajati svoje ljudi, le zakaj mislimo da dela dobro stvar sedaj?

Konec osemdesetih let je z nakupi in s prodajo delnic francoske banke Société Générale pridobil 2,2 milijona ameriških dolarjev dobička. Sprva ni vzbudil nobene pozornosti, vendar ga je leta 2006 francosko sodišče obsodilo zaradi trgovanja z notranjimi informacijami. Prav zloraba notranjih informacij pa v poslovnem svetu velja za eno najhujših goljufij, katero v slovenskem pravnem sistemu sankcionira tudi veljavni kazenski zakonik (243. člen) in sicer z zaporom do treh oziroma petih let, če gre za veliko premoženjsko korist.

Znan je po tem, da je leta 1990 rešil George Busha ml. bankrota. Seveda posluje tudi z Bushem st. v Carlyle Group, močni finančni organizaciji. Tesno sodeluje tudi z Vickers Munitions, mednarodnim prodajalcem orožja v lasti Rothschild družine.

Soros tesno sodeluje z družino Rothschild. V svetovnem merilu ga imajo za glavnega agenta te najpremožnejše družine na svetu. Richard Katz, Michael Cicurel in Nils Taube so direktorji Rothschildovih podjetij, kateri imajo sedež v Sorososovem Quantum Fund odboru. Leta 1992 je spletkaril proti britanskemu funtu in povzročil njegov padec, s tem oškodoval milijone Angležev njihovih pokojninskih prihrankov, medtem ko je zase pobral 1.1 milijarde.

Večino denarja namenja uresničitvi svojih političnih idej. Na njegovi plačilni listi so mediji, politiki, humanitarci…

Samo organizacija Human Rights Watch je dobila 65 milijonov funtov za zaposlitev dodatnih 300 ljudi, kateri delujejo kot novinarji, odvetniki, humanitarni delavci...

Veliko ljudi ga smatra za botra humanitarnih organizacij, s katerimi izpodkopava temelje tradicije in svobodne države, ter jih zastruplja s kulturnim marksizmom.

Bil je zelo dejaven v Gruziji, kjer je leta 2003 z položaja vrgel bivšega predsednika, sicer predanega kristjana Eduarda Shevardnadzeja, kar pa mu je uspelo s širitvijo svojih organizacij in izpodkopavanjem moralnih vrednot gruzijske družbe.

Leta 2007 si je sam prilastil večino romunskih zalog zlata. V Romuniji je pred leti ustvaril številne humanitarne organizacije, katere so v Romuniji začele financirati in pomagati »Romskim« skupnostim. Pred 25 leti sama beseda Rom v Romuniji ni obstajala. Bili so cigani »gypsy« potem pa je zaradi »politične korektnosti« začel promovirati besedo »romani«. Pred prihodom »človekoljubnih organizacij«, so bili Romi v Romuniji znani kot cigani. Sledile so spremembe imen v Dom, Och Lom, Rom in potem Romani.

 Ali vidite vzporednice romunskih humanitarnih organizacij z našimi?

Leta 2009 v času svetovne krize je Soros zaslužil 3,3 milijarde dolarjev.

SOROS IN BALKAN

Soros pripravlja teren za Rothschilde in njihov prevzem Balkana. Že v začetku 1990 je v Srbiji ustvaril in financiral tri velike organizacije: Fondacija za otvoreno društvo, Helsinski odbor, NUNS, ANEM, OTPOR in Srbski center proti vojni. Kmalu se je pojavilo feministično gibanje Žene u Crnom.

Soros želi s temi organizacijami, katere so orodje za dosego ciljev kulturnega marksizma spremeniti srbsko kulturo in izbrisati njihovo identiteto. Tukaj se ne gre le za politični vpliv ampak za celotno preoblikovanje srbske družbe. Z nenehnim obsojanjem genocida, kriminalnih dejanj in kolektivne krivde želijo v Srbih povzročiti negativna čustva do svoje domovine.

Akterji razjedanja srbske družbe so Sonja Biserko, Natasa Kandić, Vuco, Borka Pavičević , Miljenko Dereta, Vojin Dimitrijević, Srdja Popović, Mirko Djordjevičć, Biljana Srbljanović, Zoran Ostojić, novinarja Petar Luković ter Teofil Pančić.

Soros promovira antisemitizem, saj njegovi plačanci Filip David, Jovan Byford, Laszlo Sekel,... skrunijo spomenike, grafitirajo,… in s tem ustvarjajo vtis srbske ksenofobne družbe.

Tudi mediji in novinarji delujejo proti Srbom. »Neodvisne medijske hiše B92, Studio B, TV Pink, TV Panonija, ANEM (RTV Globus, RTV M+, RTV Kraljevo, RTV Nisava, RTV Pancevo, RTV Spektar, RTV Trstenik, Radio 021, Bum 93, Radio Sombor, Radio Index, Radio Subotica, Radio Pirot, Radio Ozon...), so pod vplivom Sorosovih fundacij. Kabelsko omrežje SBB in TOTAL TV sta oba v lasti Sorosa.

Časopisni magazini Danas, Vreme, Evropa, Republika, Samizdat, Dan graf, Stubovi culture, Fabrika knjiga, Klio, Aleksandrija press, Beta in Fonet so podaljšana roka AP in Reutersa, kateri je v lasti Rotschilda že od 19.stoletja.

Zraven tega imajo vpliv v šolstvu (Univerzitet Union, Akademija Znanja in Centar za zenske študije), kjer z indoktrinizacijo kulturnega marksizma ustvarjajo uporabne idiote.

 Haaški Tribunal je tudi na njegovem plačilnem listu.

Z uničenjem družine, tradicije in kulture dela prostor za Rotschildov imperij.

Je tudi glavni privrženec priključitve Srbije v EU.

BOSNA IN HERCEGOVINA

Rothschildove in Sorosove Mittal Steel korporacije obvladujejo rudnike in metalurgijo.

Mittal je kupil RZR Ljubijo, kompleks rudnikov bogat z železnimi surovinami. V Zenici je kupil tudi eno izmed največjih železarn na Balkanu.

Seveda obvladuje tudi medije ( Nezavisne novine, Alternativna Televizija Banja Luka, Net novinar, Oslobodjenje, Start magazin, HTV Hajat televizija…)

V bančništvu so prisotne Rotschildove banke Unicredit, Intesa…

Že od leta 1993 so bile Sorosove nevladne organizacije prisotne v Bosni (Open society, Obrazovanje gradi, Medijski center Sarajevo, Helsinski komite, Žene Bosne,…)

Najbolj znana člana organizacij sta Jacob Finci in Ivan Straus (khazarska zida).

KOSOVO

Že 15 let pa njegova 'Kosovska fondacija za otvoreno društvo' deluje proti Srbom na Kosovu in sodeluje z Osvobodilno vojsko Kosovo, katera trguje z drogo.

Neodvisno muslimansko Kosovo je v interesu Rothschildov, saj se Kosovo smatra za »Srbski Kuvajt« z bogatimi zalogami cinka, zlata, premoga in svinca. Sorosova 'Mednarodna Krizna Skupina' je vložila milijone dolarjev, da je dobila posesti v kraju Trepca, kateri je bogat z rudarskimi surovinami.

Če nebi on tega delal, bi pa nekdo drug kajneda?

RUSIJA

Rusija je prepovedala delovanje vseh Sorosovih organizacij, ker delujejo "proti Rusiji". Na eni izmed fakultet so celo zažgali in zasegli knjige povezane z njegovo organizacijo.

SOROS V SLOVENIJI

George Soros je leta 2002 prejel častni znak svobode Republike Slovenije za njegove zasluge pri spodbujanju in razvijanju odprte demokratične in humane družbe v sodobnem svetu ter za zasluge pri uveljavljanju odprte, strpne in razsvetljene civilne družbe v Sloveniji. Odlikovanje mu je podelil Milan Kučan.

Soros je vesel ker je danes spet skupaj s prijatelji, s katerimi je sodeloval pri Skladu za odprto družbo (Open Society Fund) in zdaj pri Mirovnem skladu (Peace Foundation). Slednjega je ustanovil, kot je sam dejal, da bi nadaljeval idejo prvega sklada in v Sloveniji vzbudil zanimanje za demokracijo na širšem območju in v svetu. Omenil je še, da se je s slovenskim predsednikom že večkrat srečal.

Podelitev odlikovanja Sorosu je predlagal Mirovni inštitut, podprli pa so ga: Slovenska filantropija, multimedijski center Kibla, Pravno-informacijski center nevladnih organizacij, Studia humanitatis, IEDC - Poslovna šola Bled, KUD France Prešeren in komisija predsednika republike za odlikovanja.

 Dnevnik je januarja 2002 poročal, da je fundacija Georgea Sorosa v tem letu za sofinanciranje slovenske kulture prispevala 150.000 dolarjev. Mednarodni projekti v sklopu regionalnega programa Arts and culture network program (A&CNP), ki jih financira Soros, so od leta 1995 podprli več kot 70 mednarodnih dogodkov pri nas, ter udeležbo umetnikov in strokovnjakov na 200 prireditvah po svetu. Med projekti, ki jih v Sloveniji podpira Soros, je (bil) tudi časopis Medijska preža (Media Watch). Izdajal ga je razvpiti Mirovni inštitut, ki je naveden med nevladnimi organizacijami, ki želijo tožiti Republiko Slovenijo zaradi odnosa do beguncev. Poleg so še Amnesty International, Slovenska filantropija, Greenpeace, Zveza prijateljev mladine Slovenije, Pravnoinformacijski center nevladnih organizacij itd. Skratka, izbrana »smetana« t. i. demokratičnega socializma. Ob tem naj spomnimo, da je časopis Medijska preža nehal izhajati v začetku leta 2014, menda zaradi pomanjkanja proračunskih sredstev.
Mirovni inštitut je tudi v poročilu za 2014 navedel financerje, med katerimi je Sorosova organizacija Open Society Fundations.

SOROS IN POPTV

POP TV in AKANAL sta slovenski komercialni televizijski postaji podjetja Pro Plus. Pro Plus je v lasti Central European Media Enterprises, s sedežom na Bahamih, katero je ustanovil Ronald Lauder, politični aktivist in »človekoljubec«. Ronald je tudi predsednik Svetovnega Židovskega Kongresa.
Central European Media Enterprises je postala last Ameriške multinacionalke Time Warner, od katerih je v prejšnjih dveh letih Soros kupil okoli 4 milijone delnic. Naključje?

 Humanitarne in nevladne organizacije so v resnici družbe, katerim namen se je infiltrirati v družbo in izpodkopavati temelje družbe znotraj svojih mej. Soros vodi dolgo mrežo lažnih humanitarcev, kateri širijo sprijene ideje kulturnega marksizma.

Če nebi on, bi pa nekdo drug!

Slovenija Zavaruj Meje

Ni komentarjev: