17. marec 2014

Nekaj dobrega: Ranka Ivelja s svojim zavzemanjem za splav nerojenih punčk in fantkov, zmanjšuje naklado časopisa Dnevnik!

Nekaj dobrega: Ranka Ivelja s svojim zavzemanjem za splav nerojenih punčk in fantkov, zmanjšuje naklado časopisa Dnevnik!

Po podatkih Oglaševalske zbornice se časopis Dnevnik že deset let sooča z upadom naklade. Tako je leta 2004 prodal 46.839 izvodov, konec lanskega leta pa že manj kot 28.000 izvodov. Razlogi za 40% padec prodaje so popolnoma jasni. Dnevnikova politika prehoda od zelene na rdečo barvo, ki se odraža v sejanju predsodkov, kristjanofobiji, zavzemanju za splav, radikalno teorijo spola ter odrekanju temeljne pravice nerojenih otrok do življenja že prinaša "otipljive rezultate". Čeprav številni novinarji te hiše vsak dan čakajo na odpoved delovnega razmerja, ker za njihove plače ni denarja, se ti še naprej namenoma slepijo in nočejo povedati, da so padli v t.i. »Iveljino jamo«. Z zavzemanjem za radikalne socialne eksperimente in abortiranje bolnih in zdravih nerojenih punčk in fantkov so (ne)hote desetletja gradili Rankin in njenih slovenski krvavi svet, v katerem je izgubilo življenje več kot 700.000 otrok – od tega več kot 350.000 nerojenih punčk! Ob tem pa se Ivelja tragično spreneveda in v javnosti še vedno mitološko prikazuje kot borka za pravice žensk! Dejstvo pa je, da so prav splavljene ženske tiste, ki bi danes pomagale polniti prazno pokojninsko blagajno, bile dobre davkoplačevalke, se veselile življenja svojih otrok, katera izmed njih bi bila mogoče dobra prijateljica Ivelje ter bi celo kupovale časopis Dnevnik in ji s tem zagotavljale še višjo plačo.

Kakor koli že aroganca tajkuna Bojana Petana in njegove izvajalke Ranke Ivelja je brezmejna. Ob vsem tem krvavem plesu je pravzaprav velika "sreča" v tem, da Dnevnik še naprej enormno finančno nagrajuje Ranko Iveljo in tudi s tem povečuje finančno izgubo, ki raste iz dneva v dan. Ob tem pa prav preko njenega pisanja lahko državljanke (in državljani) končno razkrinkamo prijazno krvavi obraz slovenskih nasprotnikov pravice nerojenih otrok do življenja, evtanazije bolnikov in ostarelih, kristjanofobov ter eksperimentov teoretikov spola in radikalnih homoseksualnih aktivistov na otrocih. Poročila o upadu naklade časopisa Dnevnik so zato pravi balzam za vsakega poštenega državljana, ki mu je mar za prihodnost. Želeti si je, da bo vedno več državljanov prenehalo kupovati ta časopis in finančno podpirati Ranko Ivelja, tajkuna Petana in avstrijski "katoliški" združenji, ki sta posredna 25% lastnika Dnevnika in sta po zanesljivih informacijah celo zelo blizu škofu  Egonu Kapellariju v Gradcu. Upamo, da bo to spoznala Cerkev kot tudi država in vsaj v imenu varčevalnih ukrepov končno prenehala finančno podpirati ta kontroverzni časopis. Za začetek bi morda odpovedala kar naročnine vseh državnih uradov na »Petanov in Iveljin časopis, ki še vedno plava v krvi nerojenih otrok«.
Marija Cv.
(Avtorica tega prispevka se ne želi izpostaviti s polnim imenom zaradi tveganja, da jo bo Ranka Ivelja javno napadla in grobo diskreditirala. Ranka Ivelja je kot predsednica t.i. Novinarskega častnega razsodišča to že storila v primeru krivične obosodbe novinarke Barbare Kastelec feburarja leta 2010).

Celoten članek najdete tule: Zakaj je Ranka Ivelja – radikalna zagovornica splava nerojenih žensk - lahko vzrok za upad prodaje časopisa Dnevnik?! 

Ni komentarjev: